Binnen- en buitendeuren

Binnen en buitendeuren vormen een onderdeel van uw in- en exterieur. Stijl en kleur van de deur bepalen het effect die passend is bij uw woning. Wij bieden een breed assortiment deuren in verschillende stijlen, van modern tot klassiek, die met de bijbehorende kozijnen in verschillende profileringen in onze showroom te zien zijn.

Stijlvol en passend

Alle deurmodellen zijn leverbaar in verschillende designs, passend bij uw interieur. Stijlvolle kozijnen en aftimmeringen maken het beeld compleet. Alle deuren kunnen op maat gemaakt worden in diverse profileringen en panelen die u zelf kunt kiezen. U kunt in onze showroom een aantal voor- en binnendeuren bekijken, welke zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en vakkundig zijn afgewerkt.

Deurbeslag en montage

Het brede assortiment deurbeslag en scharnieren dat wij aanbieden is niet meer weg te denken bij de deurenspecialist. Dit deurbeslag is door de titaanlegering onverweerbaar, krasvast en niet beïnvloedbaar door huidvetten en zuren, waardoor het een mensenleven mee gaat. Door het vakkundig afhangen van de deuren, waarbij alleen gebruik gemaakt wordt van professionele gereedschappen en diverse freesmallen, zal het hang- en sluitwerk feilloos in de deuren en kozijnen te monteren zijn. De deuren kunnen in overleg met u kant-en-klaar opgeleverd worden. Dat wil zeggen dat na het afhangen van de deur en het monteren van het beslag de deuren weer mee terug gaan naar de werkplaats waar deze worden behandeld en geschilderd of gespoten kunnen worden in alle kleuren.

Stucplafonds en lijsten

Hebben wij u enthousiast gemaakt?

Ja, neem contact met mij op

Waarom Sinnige In's & Out's?

  • Een ervaren team van vakmensen
  • Brede kennis van kleur en materialen
  • Een eigen showroom vol inspirerende ideeën