Naadloze textielen wandbekleding

Een wandbekleding op uw wanden zonder naden. Dit kan. Dankzij de uitzonderlijke hoogte van de rollen (2.80 m) kan de textiel wandbekleding horizontaal verwerkt worden, waarbij raam- en deurkozijnen ter plekke uitgesneden worden en er een naadloze wandafwerking wordt verkregen. Dat gaat supersnel, waardoor u op arbeidsuren bespaart. Een perfecte en absoluut naadloze afwerking zijn het resultaat met daarbij een mooie, warme en exclusieve uitstraling.

Kleurvast en UV bestendig

De garens waarmee de wandbekleding geweven worden garanderen een uitzonderlijke duurzaamheid. De garens zijn kleurvast en de wandbekleding is behandeld met een UV bestendige laag.

Scheuroverbruggend

De wandbekleding is krimpvrij en scheuroverbruggend. Dit is ideaal voor verberging van bijvoorbeeld wanden waarin krimpscheuren zichtbaar zijn. De wandbekleding zal nooit uit zichzelf scheuren, waardoor eventuele gebreken in een wand niet direct zichtbaar zijn.

Afwasbaar

De wandbekleding is antistatisch behandeld, het stoot stof af en de Teflon ® Protector beschermt het tegen vlekken en vocht. Het is afwasbaar en schrobbaar met de bijgeleverde doek.

Brandvertragend

Alle referenties voldoen aan zeer strenge brandnormen, certificaten hiervoor zijn beschikbaar.

Geluidsabsorberend

De wandbekleding is geluidsabsorberend en beschikt over een perfect akoestische eigenschap waardoor er in de ruimtes die voorzien zijn van bijvoorbeeld harde vloeren en muren minder weerkaatsing van het geluid is.

Interieurbetimmeringen en spuitwerk

Hebben wij u enthousiast gemaakt?

Ja, neem contact met mij op

Waarom Sinnige In's & Out's?

  • Een ervaren team van vakmensen
  • Brede kennis van kleur en materialen
  • Een eigen showroom vol inspirerende ideeën