Stucplafonds en lijsten

Het strak stucadoren van uw plafond en wanden is de basis voor een mooie en strakke afwerking van uw woning. Waarneer u er voor kiest om uw plafond te laten stucadoren kijken wij eerst altijd naar de situatie, want wanneer er bijvoorbeeld sprake is van een houten verdiepingsvloer kun je niet zomaar gaan stucadoren want door het bewegen van de verdiepingsvloer zullen er dan scheuren in het plafond komen. Wij zullen dan in overleg met u en onze timmerman gaan kijken of we er bijvoorbeeld een zwevend plafond onder door kunnen maken , zodat u evengoed een gestukadoord plafond krijgt.

Betonnen verdiepingsvloer

Bij een betonnen verdiepingsvloer ( en zeker bij nieuwe ) adviseren wij altijd om de betonnen verdiepingsvloer uit te raggelen en te voorzien van stucplaatjes. Dit zijn speciale stucplaatjes waarin het gips een hechtende reactie aangaat ( kristalliseert) met het gips wat onze stucadoor aanbrengt. Hierdoor kunnen wij u de garantie geven dat het plafond niet meer zal scheuren of los komt. Ook kunnen we er tussendoor nog voor zorgen dat er een lichtplan in komt met bijvoorbeeld spotverlichting, omdat wij het plafond toch gaan uit raggelen is er ruimte genoeg voor een elektrische installatie.

Unieke showroom

In onze unieke showroom, waar wij de verschillende stijlkamers hebben, worden prachtige gipsen stucplafonds getoond met een breed assortiment aan gipsen lijsten en ornamenten die bij de stijl van de kamers passen.

De gestucte plafonds zullen bij ons altijd nog machinaal uitgeschuurd worden zodat de plafonds super glad worden waarna wij de plafonds twee maal dekkend spuiten met een krijtmatte muurverf.

Binnen- en buitenschilderwerk

Hebben wij u enthousiast gemaakt?

Ja, neem contact met mij op

Waarom Sinnige In's & Out's?

  • Een ervaren team van vakmensen
  • Brede kennis van kleur en materialen
  • Een eigen showroom vol inspirerende idee├źn