Binnenhuisinrichting

U kunt natuurlijk langskomen voor de afzonderlijke producten die wij u kunnen bieden, maar u kunt ook bij ons terecht voor de complete afwerking van uw woning voor bijvoorbeeld nieuwbouw of verbouw.

Sinnige In’s & Out’s werkt met een samengesteld team van vaklieden die allemaal in hun eigen vak gespecialiseerd zijn. Ons streven daarbij is: doe waar je als vakman goed in bent oftewel schoenmaker blijf bij je leest. In de praktijk betekent dit dat bijvoorbeeld het aftimmerwerk, het stucadoorswerk, het afhangen van deuren, het leggen van vloeren, elektrawerk, schilderwerk etc. door de desbetreffende specialist zelf uitgevoerd wordt. Daarbij wordt alles vanuit één punt gecoördineerd, met als voordeel voor u dat u als klant dan één aanspreekpunt heeft, waardoor er geen onduidelijkheden ontstaan. De algehele coördinatie en afstemming verzorgen wij dan voor u, waardoor u er geen zorgen en omkijken meer naar heeft. Of u nou kiest voor een totale coördinatie of voor een afzonderlijk onderdeel ons doel is altijd hetzelfde: het samen met u creëren van een schitterende woon- of werkomgeving waar u zich thuis voelt waar u jarenlang plezier van heeft.

Showroom

Om u een duidelijk beeld te kunnen laten zien welke kwaliteit en producten wij leveren tonen wij in onze showroom in acht toonkamers wat wij u kunnen bieden op het gebied van woningafwerking binnen en buitenshuis. De toonkamers zijn in diverse stijlen ingericht en variëren van klassiek en modern tot landelijk en barok.

Naadloze wandbekleding

De stijlkamers zijn allemaal in verschillende dessins met naadloze textiel wandbekleding bekleed. Deze wandbekleding is volkomen naadloos door een horizontale verwerking uit één rol. Het product wordt in één stuk over een wand gelijmd en om de ramen en deurkozijnen wordt het product weggesneden, met een prachtige strakke en exclusieve wand als resultaat.

Stucplafonds en sierlijsten

Verder tonen wij ook in iedere kamer in bijpassende stijl prachtige strakke en klassieke gipsen stucplafonds met bijhorende sierlijsten in diverse stijlen en maten. Een stucplafond kan een heel andere uitstraling aan uw woonkamer geven. Door de naden in een plafond weg te werken ontstaat er optisch gezien een ruimere woonkamer. Verder biedt het ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld een ander lichtplan, met bijvoorbeeld spotverlichting, in uw woonkamer te creëren. Een sierlijst of platte plint en het spuiten van het plafond, maakt het geheel vervolgens af.

Binnen- en buitendeuren

Ook leveren en plaatsen wij binnen- en buitendeuren en tonen een deel van het assortiment in de showroom. De deuren hebben wij getoond op dezelfde wijze zoals de deur ook bij u geplaatst kan worden. Voor elke deur en voor iedere stijl hebben wij een prachtige collectie aan deurbeslag, waaronder het duurzame PVD titaan beslag. Dit deurbeslag heeft een unieke hardheid. Op dit deurbeslag wordt 20 jaar garantie gegeven tegen corrosie, krassen en slijtage. En om een deur helemaal tot zijn recht te laten komen tonen wij diverse soorten binnenkozijnen, architraven en daarop aansluitende neuten en plinten.

Binnen- en buitendeuren

Hebben wij u enthousiast gemaakt?

Ja, neem contact met mij op

Waarom Sinnige In's & Out's?

  • Een ervaren team van vakmensen
  • Brede kennis van kleur en materialen
  • Een eigen showroom vol inspirerende ideeën