Binnen- en buitenschilderwerk

Graag verzorgen wij ook uw binnen- en buitenschilderwerk. Wij werken enkel met professionele producten en materialen. Door onze jarenlange ervaring in het particuliere segment bieden wij schilderwerk van uitzonderlijk hoge kwaliteit. Doordat wij met gepassioneerde schilders werken denken wij graag mee met de wensen van de klant. Naast de uitvoerende werkzaamheden geven wij namelijk ook kleuradvies bijpassend bij uw smaak en type woning of interieur.

Buitenschilderwerk

Bij buitenschilderwerk is het niet alleen een kwestie van verfraaien maar ook het duurzaam onderhouden en conserveren van uw woning. Op het moment van opname van het schilderwerk zullen wij diverse inspecties uitvoeren en de daarbij naar voren gekomen gebreken aan u tonen. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld de vochtigheid van het hout, de omtrekspeling van de deuren en kozijnen, loszittende verflagen, een juiste hoekafronding etc. Wanneer wij al deze elementen hebben aangepakt en de gebreken hebben opgelost komt dit ten goede voor het behoud van het schilderwerk.

Wij denken ook verder dan alleen het schilderwerk. Wanneer een deurkozijn met deur namelijk netjes is afgewerkt en dezelfde roestige scharnieren en oud deurbeslag zit er nog op dan kunnen wij niet spreken van duurzaam onderhoud. Wij zullen u dan bijvoorbeeld adviseren om roestige scharnieren te vervangen voor RVS scharnieren en oud of ondeugdelijk deurbeslag te vervangen voor veiligheidsdeurbeslag, deze werkzaamheden zullen dan ook door ons worden uitgevoerd.

Binnenschilderwerk/ spuitwerk

Bij binnenschilderwerk kunnen wij gerust stellen dat wij weinig kwasten meer aanraken, omdat wij binnenshuis nevelarm kunnen spuiten waardoor wij effici├źnter, maar zeker ook, veel mooier het werk kunnen afleveren, wat met de kwast niet te evenaren is. Desgewenst kunnen wij uiteraard ook het oude ambacht met de kwast laten zien. Losse elementen; dan moet u denken aan trapleuning, deuren, radiatoren, keukens e.d. demonteren wij en spuiten wij in krasvaste en huidvet bestendige 2-componenten lakverf. Door deze duurzame afwerking kunnen wij u een jarenlange kwaliteit garanderen.

Naadloze textielen wandbekleding

Hebben wij u enthousiast gemaakt?

Ja, neem contact met mij op

Waarom Sinnige In's & Out's?

  • Een ervaren team van vakmensen
  • Brede kennis van kleur en materialen
  • Een eigen showroom vol inspirerende idee├źn