Interieurbetimmeringen en spuitwerk

Weet u wat architraven zijn? Wij wel en een fraaie omlijsting van uw kozijn is niet het enige gespecialiseerde lijstwerk dat wij leveren. Voor u maken wij op maat en uit de beste materialen: architraven, plinten en platstukken in alle soorten en maten, plafondlijstwerk, vensterbanken met bijbehorende friezen, klassieke deurposten en meer.

Bijzondere wensen

Een kant-en-klaar ontwerp voor uw lijstwerk is niet nodig, wij adviseren u welke uitstraling het beste past bij uw woning. Maar ook als u wel bijzondere wensen heeft, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Uw wens is onze uitdaging.

Nieuwbouw

Een nieuwbouwhuis geeft u extra uitstraling met kozijnen, ramen en deuren waar over is nagedacht, passend bij uw smaak en bij de stijl van het huis, het interieur en de omgeving. De door u gewenste kozijnen, ramen en deuren worden als dit nodig is speciaal voor u ontworpen en altijd op maat gemaakt.

Bij nieuwbouwprojecten is het vaak lastig in een vroeg stadium al ter plekke te gaan kijken en sfeer te proeven, daarom nodigen wij u graag uit bij ons bedrijf voor een goed adviesgesprek en het bekijken van de foto’s van reeds gerealiseerde projecten.

Hebben wij u enthousiast gemaakt?

Ja, neem contact met mij op

Waarom Sinnige In's & Out's?

  • Een ervaren team van vakmensen
  • Brede kennis van kleur en materialen
  • Een eigen showroom vol inspirerende idee├źn